Αρχική Σελίδα Προκηρύξεις-Διαγωνισμοί Διαγωνισμοί ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ 2015 Δ. ΣΙΝΤΙΚΗΣ ΚΑΙ Ν.Π. ΤΟΥ ΓΙΑ ΔΕ ΠΕΤΡΙΤΣΙΟΥ

Ο Αντιδήμαρχος Σιντικής  προκηρύσσει ηλεκτρονικό ανοικτό  διεθνή διαγωνισμό  με σφραγισμένες προσφορές, για την προμήθεια με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ  ΚΑΙ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ  2015 ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΙΝΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ  ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΑΥΤΟΥ, ΤΗΣ ΔΕ ΠΕΤΡΙΤΣΙΟΥ», ενδεικτικού προϋπολογισμού  101.146,17 €συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α 23%,  με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή, η οποία θα δοθεί ως εξής:

Α)ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ: Με ποσοστό έκπτωσης επί τοις εκατό (%) επί της εκάστοτε διαμορφούμενης, μέσης λιανικής τιμής πώλησης έκαστου είδους, όπως αυτή πιστοποιείται από την Διεύθυνση Ανάπτυξης Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, Τμήμα Εμπορίου και Τουρισμού της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας, και που θα αντιστοιχεί σε κάθε χαρακτηριστικό γνώρισμα του είδους (πετρέλαιο κίνησης, βενζίνη αμόλυβδη και πετρέλαιο θέρμανσης).

Β) ΓΙΑ ΤΑ  ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ: Τη χαμηλότερη τιμή στο σύνολό της ομάδας  τους .

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.prοmitheus.gov.gr.

Ημερομηνία έναρξης υποβολής προσφορών:  5/5/2015.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών: 12/5/2015 και ώρα: 15:00.

Κατεβάστε: Μελέτη, Διακήρυξη

Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό οι ενδιαφερόμενοι οικονομικοί φορείς (προμηθευτές) απαιτείται να διαθέτουν ψηφιακή υπογραφή, χορηγούμενη από πιστοποιημένη αρχή παροχής ψηφιακής υπογραφής και να εγγραφούν στο ηλεκτρονικό σύστημα (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. – Διαδικτυακή πύληwww.promitheus.gov.gr).

Στο διαγωνισμό γίνονται δεκτοί:

1. Τα φυσικά πρόσωπα και νομικά πρόσωπα. 2 Ενώσεις προμηθευτών που υποβάλουν κοινή προσφορά 3. Συνεταιρισμοί. 4. Κοινοπραξίες προμηθευτών

Οι διαγωνιζόμενοι μπορούν  να υποβάλουν προσφορά είτε σε μία είτε και στις δύο ομάδες των προς προμήθεια ειδών.

Η εγγύηση για την συμμετοχή στον διαγωνισμό ορίζεται σε ποσοστό δύο τοις  εκατό (2%) επί της προϋπολογισθείσης   δαπάνης χωρίς τον αναλογούντα ΦΠΑ για την εκάστοτε προσφερόμενη ομάδα.

Το χρονικό διάστημα ισχύος των  προσφορών  είναι  ενενήντα (90)  ημέρες  από την επομένη της  καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής προσφορών του διαγωνισμού  με δυνατότητα παράτασης  για επιπλέον 90 ημέρες.

Δεν γίνονται δεκτές αντιπροσφορές και εναλλακτικές προσφορές. Η χρηματοδότηση είναι από ίδιους πόρους του δήμου και των νομικών του προσώπων. Η παράδοση και η πληρωμή θα γίνει τμηματικά.
  Τα αιτήµατα για συμπληρωματικές πληροφορίες – διευκρινίσεις επί των εγγράφων του διαγωνισµού ( ∆ιακήρυξης και Παραρτηµάτων της) υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο δικτυακό τόπο του διαγωνισµού µέσω της ∆ιαδικτυακής πύλης  www.promitheus.gov.gr  του Ε.Σ.Η.∆Η.Σ.

Πληροφορίες: γραφείο προμηθειών δήμου Σιντικής -  αρμόδιος υπάλληλος, Διόδου Πέτρος-  τηλ.2323350264 ώρες 07:00 έως 15:00 , FAX: 2323350260 – Σιδηρόκαστρο- Ελ Βενιζέλου 34 ,  Τ.Κ. 62300.

Ημερομηνία αποστολής στην Εφημερίδα των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων: 31-3-2015.