Αρχική Σελίδα Ειδήσεις

Στις 22 Φεβρουαρίου 2017 κλιμάκιο της "ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΣ Α.Ε." αποτελούμενο από τον κ. Μπούγαλη Μιλτιάδη, Διευθυντή Συντήρησης και Λειτουργίας του Αυτοκινητοδρόμου & Υποδομών και τον κ. Παρδάλη Κωνσταντίνο,Υποδιευθυντή Έργων Κεντρικής Μακεδονίας, μαζί με το Δήμαρχο Σιντικής κ. Δομουχτσίδη Φώτιο, πραγματοποίησαν σύσκεψη, στην οποία παρουσιάστηκαν παρατηρήσεις-προτάσεις για επίλυση προβλημάτων που προέκυψαν μετά τη λειτουργία του κάθετου άξονα της Εγνατίας Οδού, ο οποίος βρίσκεται στα διοικητικά όρια του Δήμου Σιντικής. Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν:

1) Η πρόσβαση του Σιδηροκάστρου προς τον κάθετο άξονα.

2) Η Γέφυρα-Άνω Διάβαση του κάθετου άξονα στο ύψος της Θερμοπηγής.

3) Ο ισόπεδος κόμβος Προμαχώνα.

4) Η αποκατάσταση των παράπλευρων οδών για τη διέλευση των αγροτικών μηχανημάτων.

5) Η εξέταση δημιουργίας κλάδου εξόδου από τον κάθετο άξονα στην περιοχή Κάτω Αμπέλα.

Στο πλαίσιο της διαδικασίας διαβούλευσης σχετικά με το νέο οργανόγραμμα του Ε.Φ.Κ.Α. που ξεκίνησε από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, διαπιστώθηκε ότι δε συμπεριλαμβάνεται το υφιστάμενο Γραφείο Κοινωνικής Ασφάλισης Σιδηροκάστρου.

Ο Δήμος Σιντικής εκφράζοντας την αντίθεσή του στο νέο οργανόγραμμα απέστειλε έγγραφο στον Υφυπουργό, κο Αναστάσιο Πετρόπουλο, με το οποίο κρίνει απαραίτητη τη συνέχιση της λειτουργίας του γραφείου.

Για να δείτε το έγγραφο του Δήμου Σιντικής πατήστε εδώ.

Για να δείτε το κείμενο ερώτησης που κατέθεσε ο βουλευτής κ. Καρμανλής Κων/νος πατήστε εδώ.

 

Σας γνωρίζουμε ότι ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για το Πρόγραμμα "Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης" (Κ.Ε.Α.). Το πρόγραμμα αυτό είναι προνοιακό και στοχεύει στην αντιμετώπιση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού και απευθύνεται σε νοικοκυριά που διαβιούν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ο Δήμος Σιντικής ευχαριστεί θερμά τον

Αθανασιο Ουλουκη

για την πολύτιμη συμβολή του στην διεξαγωγή του Επισιτιστικού Προγράμματος (ΤΕΒΑ) που υλοποιεί η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου μας και συγκεκριμένα για την ευγενική προσφορά του παραλαβής και συντήρησης προϊόντων στα ψυγεία της επιχείρησής του.

Σε εφαρμογή της με αριθ. 299201/732/14-7-2016 απόφασης του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών καλούνται οι ενδιαφερόμενοι, κατά κύριο επάγγελμα αγρότες, γιαα την καλλιεργητική περίοδο 2016-17, να καταθέσουν, εφόσον το επιθυμούν, αίτηση για συμμετοχή στη διαδικασία εκμίσθωσης εκτάσεων στις ζώνες έργου, έως και την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016, στα γραφεία του Τμήματος Τοπογραφίας, Εποικισμού και Αναδασμού της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε.Σερρών.

Για την απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη πατήστε εδώ.

Για την αίτηση πατήστε εδώ.

Για τον ενδεικτικό Πίνακα Κοινοτήτων που διαθέτουν Ζώνη Έργου πατήστε εδώ.

Με την αριθ. 53/2016 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Σιντικής και την 194127/2101/24-6-2016 απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Σερρών, εγκρίθηκαν είκοσι μία (21) άδειες για το έτος 2016 για την άσκηση υπαίθριου στάσιμου εμπορίου εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Σιντικής και σε σημεία που έχει καθορίσει ο Δήμος.

Για περισσοτερες λεπτομέρειες καταβάστε ολόκληρη την Ανακοίνωση

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας προσκαλεί όλους τους ενδιαφερομένους για την χορήγηση 500 νέων αδειών υπαίθριου εμπορίου στην επικράτεια της περιφέρειας.

Η άδειες θα χορηγηθούν με απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας .

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Σας γνωρίζουμε ότι, την Τρίτη 1η Δεκεμβρίου και ώρα 19.00 στο Αμφιθέατρο του ΕΠΑΛ Σιδηροκάστρου σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, θα πραγματοποιηθεί ο Απολογισμός Πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής για το έτος 2014, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 217 του ν. 3463/2006, σε ότι αφορά την οικονομική κατάσταση, τη Διοίκηση του Δήμου και την εφαρμογή του προγράμματος Δημοτικής δράσης.

  Καλούμε κάθε φορέα, δημότη, κάτοικο ή φορολογούμενο από τον Δήμο να συμμετάσχει στη συνεδρίαση, έχοντας το δικαίωμα να διατυπώσει παρατηρήσεις σχετικές με τον απολογισμό.

Ο Δήμος Σιντικής Ανακοινώνει την πρόσληψη ενός οδηγού πλυντηρίου κάδων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ (8) μηνών.

Για να διαβάσετε ολόκληρη την ανακοίνωση πατήστε εδώ

Για το “Παράρτημα Ανακοινώσεων Συμβάσεων Εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ)” με σήμανση πατήστε εδώ

Λήξη προθεσμίας υποβολής αιτήσεων: 27/11/2015

Πληροφορίες: 2323 350239, 350218.

  Οι ενδιαφερόμενοι του συγκεκριμένου προγράμματος κατάρτισης θα μπορούν να υποβάλλουν συμμετοχή και να προμηθεύονται τις αιτήσεις από το ΚΕΚ της Περιφέρειας. Ειδικότερα για τους δημότες του Δήμου Σιντικής ξεκίνησε να λειτουργεί η νέα δομή του ΚΕΚ στο Σιδηρόκαστρο.

 Το πιστοποιητικό κατάρτισης θα εκδίδεται κατόπιν εξετάσεων.

Για επιπλέον πληροφορίες διατίθεται εγκύκλιος εδώ.

 Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2323350263

Oι ενδιαφερόμενοι, για την πλήρωση θέσεων από υπάρχουσες άδειες πωλητών λαϊκών αγορών (επαγγελματίες – παραγωγοί), που επιθυμούν να συμμετέχουν, στη νέο-ιδρυθείσα λαϊκή αγορά του Δήμου Σιντικής, μπορούν να προσέρχονται στην υπηρεσία μας, Δ/νση Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών  – Τμήμα Αδειοδοτήσεων & Ρύθμισης εμπορικών δραστηριοτήτων, Ελ. Βενιζέλου 30,  Σιδηρόκαστρο, από Δευτέρα 26-10-2015 έως και Παρασκευή 6-11-2015, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, για την κατάθεση των αιτημάτων τους και των απαραιτήτων δικαιολογητικών, (η αίτηση συμμετοχής τους παρέχεται από την Υπηρεσία μας) .

Read more...

More Articles...

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Banner
Banner
Banner
[1/1] Διαύγεια RSS - ΔΗΜΟΣ ΣΙΝΤΙΚΗΣ
Αποφάσεις και πράξεις στο Διαδίκτυο, μέσω του προγράμματος Δι@ύγεια

[1/10] Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο για την 5η αναμόρφωση του προϋπολογισμού έτους 2024

[2/10] ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΧΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ (POS) ΣΤΙΣ 24/4/2024

[3/10] Προμήθεια στεφανιών κατάθεσης για τις ανάγκες εορτασμού της Εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου (2024)ΓΙΑ ΤΗΝ Δ.Ε. ΠΕΤΡΙΤΣΙΟΥ

[4/10] ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΙΝΤΙΚΗΣ (1ος,2ος,3ος/2024)

[5/10] ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΙΝΤΙΚΗΣ.

[6/10] ΑΔΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ

[7/10] ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΦΥΛΑΞΗΣ ΤΗΣ ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ ΑΠΟ 10ο ΕΩΣ 12ο/ 2023

[8/10] Κτηνιατρικές υπηρεσίες για την λειτουργία του προγράμματος αδέσποτων ζώων συντροφιάς του Δήμου Σιντικής (ΜΗΝΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024)

[9/10] Επί αιτήσεως του αναδόχου του έργου «Βελτίωση οδικής ασφάλειας ενδοδημοτικής οδοποιίας του Δήμου Σιντικής» για χορήγηση παράτασης περαίωσης του έργου

[10/10] ΕΚΘΕΣΗ ΑΝΑΛΗΨΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ
Πέμπτη
25
Απριλίου
Ανατ.: 05.37
Δύση: 19.15
Σελήνη
17 ημερών
Μάρκου του Ευαγγελιστού
1821
Επαναστατικά τμήματα εισέρχονται στην Αθήνα και υψώνουν τη Σημαία της Επαναστάσεως.
1919
Το Στρατηγείο Θεσσαλονίκης διατάσσει την I Μεραρχία να μεταφερθεί στη Μικρά Ασία προς κατάληψη της Σμύρνης και της περιοχής της.
1941
Οι Γερμανοί καταλαμβάνουν την Χαλκίδα και εισβάλλουν στην Αττική.
Γερμανοί αλεξιπτωτιστές καταλαμβάνουν τον ισθμό της Κορίνθου.