Αρχική Σελίδα Δημοτικές Δράσεις

Ελεύθερη πρόσβαση στο Διαδίκτυο από 01/01/2010 έχουν όλοι οι πολίτες της περιοχής μας χάρη στο δίκτυο παροχής καινοτόμων ασύρματων ευρυζωνικών υπηρεσιών που δημιούργησε και λειτουργεί επιχειρησιακά ο δήμος Σιδηροκάστρου.
Με τη δημιουργία ασύρματων σημείων πρόσβασης (wi-fi hotspot), κάθε χρήστης που βρίσκεται σε απόσταση έως και 300 μέτρα περίπου από ένα hotspot, μπορεί να συνδεθεί ασύρματα στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας κατάλληλα φορητά τερματικά (φορητούς υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα τελευταίας τεχνολογίας ή/και υπολογιστές χειρός-PDAs).Ακόμη θα μπορεί να έχει πρόσβαση και από το σπίτι του, σε περιοχές που έχουν οπτική επαφή με το σημείο εγκατάστασης, με τη βοήθεια εξωτερικής κεραίας και συσκευής λήψης.

Read more...

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ

Αγαπητοί συνδημότες και φίλοι,

Όλοι μαζί ξεκινήσαμε μια προσπάθεια για την προστασία του περιβάλλοντος και της ποιότητας της ζωής μας, με την αποκατάσταση των παλαιών χωματερών και την ανακύκλωση του ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού.

Σήμερα κάνουμε ένα ακόμη σημαντικό βήμα με την εφαρμογή του προγράμματος ανακύκλωσης υλικών συσκευασίας σε συνεργασία με την «Ελληνική Εταιρία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης»

Read more...