Αρχική Σελίδα Νομικά Πρόσωπα Πρόνοια & Αγωγή

Η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, ως δικαιούχος της Κοινωνικής Σύμπραξης της Π.Ε. Σερρών,με ανοικτή πρόσκληση, καλεί τους κατοίκους του Νομού Σερρών που  διαβιούν σε κατώτατα όρια φτώχειας, είναι άποροι και έχουν τις προϋποθέσεις ένταξης στο πρόγραμμα  Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, να  υποβάλλουν ηλεκτρονικά αιτήσεις από τη Δευτέρα  20 Ιουλίου μέχρι  την Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015.

Στόχος του προγράμματος είναι η διανομή τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής καθώς και η παροχή κατάλληλων συνοδευτικών μέτρων για την αντιμετώπιση των κοινωνικών αναγκών των ωφελουμένων.

Οι ενδιαφερόμενοι και δυνητικά ωφελούμενοι έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν την αίτησή  άμεσα από τον υπολογιστή τους οι ίδιοι ή με τη βοήθεια συγγενικού ή φιλικού τους προσώπου, να απευθυνθούν στον λογιστή τους, αλλά και στα γραφεία που θα λειτουργούν σε κάθε Δήμο με ευθύνη των εταίρων του προγράμματος.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: https://www.idika.org.gr/teba/

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ: Όλοι όσοι κατοικούν στο Νομό Σερρών,έχουν εισόδημα κάτω από 3.000 ευρώ το χρόνο,έχουν κάνει φορολογική δήλωση το 2015 για τα εισοδήματα του 2014 και εμπίπτουν στις περιπτώσεις που αναφέρονται στην Πρόσκληση.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Στο Δήμο της περιοχής τους και συγκεκριμένα στα γραφεία και στα τηλέφωνα των εταίρων του προγράμματος που αναφέρονται παρακάτω.

 

Read more...