Αρχική Σελίδα Δημοτική Αρχή

domouxtsidisO Φώτιος  Δομουχτσίδης γεννήθηκε στο Σιδηρόκαστρο Σερρών το 1959. Το μεγαλύτερο μέρος του δημοτικού σχολείου και, σχεδόν, όλο το γυμνάσιο και λύκειο το φοίτησε στη γενέτειρά του, παρά το επάγγελμα του πατέρα του, Ευστράτιου, που, ως στρατιωτικός, είχε αρκετές μετακινήσεις σε όλη την Ελλάδα.
Εισήλθε στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων το 1977 και αποφοίτησε αριστούχος, τέσσερα χρόνια αργότερα, ονομαζόμενος Ανθυπολοχαγός Διαβιβάσεων.
Τα επόμενα οκτώ χρόνια εκπαιδεύεται στις σχολές Αξιωματικών Διαβιβάσεων, Αλεξιπτωτιστών, Προγραμματιστών – Αναλυτών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και κάνει μεταπτυχιακό στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο μέσω της Σχολής Τηλεπικοινωνιών Ηλεκτρονικών Αξιωματικών Διαβιβάσεων (ΣΤΗΑΔ) στις τηλεπικοινωνίες με άριστα. Τοποθετείται σε μονάδες Διαβιβάσεων, Καταδρομών– Αλεξιπτωτιστών και μετέχει σε πλείστες Εθνικές και Διεθνείς ασκήσεις.

Read more...

Ο Δήμαρχος Σιντικής Φώτιος Δομουχτσίδης με την 357/1-9-2014 απόφαση του ορίζει τους Αντιδημάρχους του Δήμου Σιντικής, με θητεία από 1-9-2014 έως 28-2-2017, εντός της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, με ταυτόχρονη μεταβίβαση αρμοδιοτήτων.

Διαβάστε αναλυτικά...

genikosΣτέλιος Ηλιάδης

Ταξίαρχος ε.α.


Γεννήθηκε στο Καρυδοχώρι Σιντικής Σερρών και μεγάλωσε στο Σιδηρόκαστρο Σερρών.

Τελείωσε τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων το 1979, οπότε και ονομάστηκε Ανθυπολοχαγός Πεζικού. Φοίτησε επιτυχώς σε όλα τα σχολεία του Πεζικού, στο βασικό τμήμα της Σχολής Πεζικού του Fort Benning  της Τζόρτζια των Η.Π.Α. καθώς επίσης και στο Τμήμα Τακτικής Εκπαίδευσης στο Warminster της Αγγλίας. Τελείωσε ως λοχαγός τη διακλαδική Σχολή Προγραμματιστών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (ΣΠΗΥ) του ΓΕΕΘΑ το 1991 και μετέπειτα μετατάχθηκε στο Σώμα Έρευνας και Πληροφορικής. Απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο από το Πανεπιστήμιο του Cranfield της Αγγλίας το 1996 στην Επιχειρησιακή Έρευνα, ενώ το 2004 ολοκλήρωσε επιτυχώς τη φοίτησή του στο Σχολείο Διοίκησης και Επιτελών του Στρατού Ξηράς.

Read more...

More Articles...