Αρχική Σελίδα Λοιπές Δημοσιεύσεις Λοιπές Δημοσιεύσεις
Λοιπές Δημοσιεύσεις

ΈγγραφαΗμερομηνία Προσθήκης

Εμφάνιση κατά : Όνομα | Ημερομηνία | Προβολές [ Αύξουσα σειρά ]
ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ "ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΕΤΡΙΤΣΙ ΚΑΙ ΓΟΝΙΜΟ
ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΟΔΟΠΟΙΑ
Η Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία Λουτρά Σιδηροκάστρου ανακοινώνει ότι  θα προβεί στην πρόσληψη ενός (1) ατόμου ειδικότητας Τουριστικών Επιχειρήσεων με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου. Αιτήσεις και κατάθεση δικαιολογητικών θα γίνονται δεκτές από την Τρίτη 5 Ιουλίου και για δέκα ημέρες στα γραφεία της επιχείρησης: Λουτρά Σιδηροκάστρου Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία, 6ο χιλιόμετρο Ε.Ο. Σιδηροκάστρου - Προμαχώνα Τ.Κ.623 00 απευθύνοντάς την στην υπηρεσία προσωπικού, υπόψιν κ. Σύρμως Χαλίλη (τηλ. επικοινωνίας: 23230 28000).
Από την Δημοτικη Κοινωφελής Επιχείρηση Πετριτσίου ανακοινώθηκε η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ενός (01) ατόμου για την υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής Μέσω Παροχής Κατ΄ Οίκον Υπηρεσιών Φροντίδας σε Εξαρτώμενα Μέλη των Οικογενειών Ανέργων και Αναγνωρισμένα Επαπειλούμενων με Ανεργία Εργαζομένων που Ωφελούνται από Ενεργητικές Πολιτικές Απασχόλησης».
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 Next > End >>
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL