Αρχική Σελίδα Αποφάσεις Κοινοτήτων Αποφάσεις Συμβουλίων Κοινοτήτων Σιντικής Αποφάσεις Κερκίνης
Αποφάσεις Κερκίνης
Αναρτήσεις των Αποφάσεων του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Κερκίνης

ΈγγραφαΗμερομηνία Προσθήκης

Εμφάνιση κατά : Όνομα | Ημερομηνία | Προβολές [ Αύξουσα σειρά ]
ΘΕΜΑ 1ο : «Γνωμοδότηση για προέγκριση ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος στο Δ.Δ Κερκίνης. ΘΕΜΑ 2ο : «Να γίνει υδρομάστευση και κάθε απαιτούμενη ενέργεια, στην Πηγή του Αγίου Γεωργίου στον οικισμό του Μοναστηρακίου από την ΔΕΥΑΣΙ, έτσι ώστε να καλυφθούν οι επιπλέον ανάγκες ύδρευσης»
«Να δημιουργηθεί δρόμος για αντιπυρική και αντιπλημμυρική ζώνη στον οικισμό του Μοναστηρακίου, επί του υψώματος που βρίσκεται η δεξαμενή υδροληψίας .» «Να γίνει καθαρισμός των ανοιχτών καναλιών, περιμετρικά του οικισμού Κερκίνης, υπάρχει μεγάλος φόβος πλημμύρας» «Να φωτισθούν οι είσοδοι και οι έξοδοι των οικισμών της Δημοτικής Κοινότητας Κερκίνης. (Μοναστηράκι, Σταυροδρόμι, Κερκίνη)» «Κατασκευή αντιπλημμυρικών τσιμενταβλάκων, στους οικισμούς της Δημοτικής Κοινότητας Κερκίνης. (Μοναστηράκι, Σταυροδρόμι, Κερκίνη)» «Να γίνει διαπλάτυνση του δρόμου από Σταυροδρόμι προς Μοναστηράκι.» «Να δοθούν φυτά από τον Δήμο, για καλλωπισμό των εισόδων-εξόδων των οικισμών της Δημοτικής Κοινότητας Κερκίνης. (Μοναστηράκι, Σταυροδρόμι, Κερκίνη)» «Έλεγχος με Τοπογράφο των κοινοτικών και αγροτικών δρόμων (Καθορισμός ορίων)» «Συντήρηση της Κοινότητας Κερκίνης και του Δημ. Σχολείου Μοναστηρακίου.» «Ενημέρωση του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας για το υπάρχον ιδιοκτησιακό καθεστώς του λιμανάκι Κερκίνης.» «Να γίνει αναδασμός στα αγροκτήματα των οικισμών της Δημοτικής Κοινότητας Κερκίνης. (Μοναστηράκι, Σταυροδρόμι, Κερκίνη).»
ΠΡΑΚΤΙΚΟ_6_2012DML_HOTTooltip 06.12.2012 Προβολές: 1930
1: «Εκμίσθωση του χώρου στο Λιμανάκι Κερκίνης.»
ΠΡΑΚΤΙΚΟ_5_2012DML_HOTTooltip 06.12.2012 Προβολές: 1904
1: «Έγκριση νέας διαδρομής τουριστικού τρένου στο χωριό Κερκίνης.» 2: «Άνοδος της στάθμης του φλοτέρ του αντλιοστασίου Γ.Ο.Ε.Β. στην Κερκίνης για την άρδευση των χωραφιών.»
ΠΡΑΚΤΙΚΟ_4_2012DML_HOTTooltip 06.12.2012 Προβολές: 1891
1. «Εκ νέου μίσθωση σχολικού κλήρου με αρ. τεμ. 94 έκτασης 2.065 τμ, αρ. τεμ. 122 έκτασης 11.500 τμ, αρ. τεμ. 127 έκτασης 4.250 τμ, αρ. τεμ. 182 έκτασης 5.125 τμ, » 2. «Zητείται από την εταιρείας Δ.Ε.Υ.Α.ΣΙ να τοποθετήσει στο χωριό Σταυροδρόμι επί της πλατείας η οποία έχει παιδική χαρά μια κοινόχρηστη βρύση.»
<< Start < Prev 1 2 3 4 Next > End >>
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL