Αρχική Σελίδα Προκηρύξεις-Διαγωνισμοί Διαγωνισμοί ΜΙΣΘΩΣΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΙΝΤΙΚΗΣ

Ο Αντιδήμαρχος Σιντικής  προκηρύσσει ηλεκτρονικό ανοικτό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή, για την ανάδειξη αναδόχου  για την: "ΜΙΣΘΩΣΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΙΝΤΙΚΗΣ".

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.prοmitheus.gov.gr.

Ημερομηνία έναρξης υποβολής προσφορών:  28/08/2015. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών:  11/09/2015 και ώρα: 15:00 μ.μ.

 

Δικαιούμενοι  να  εκδηλώσουν  ενδιαφέρον   είναι : 1) όλα  τα  φυσικά  ή  νομικά  πρόσωπα που είναι μέλη εμπορικού η βιομηχανικού ή βιοτεχνικού επιμελητηρίου και ασκούν συναφές επάγγελμα στην Ελλάδα ή στην αλλοδαπή. 2)συνεταιρισμοί, ενώσεις , κοινοπραξίες εφόσον πληρούν τους όρους που καθορίζονται στο άρθρο 8 της ΥΑ 11389/93.Το αντικείμενο εργασίας του Αναδόχου, αφορά  μίσθωση μηχανημάτων έργου.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να συμμετέχει στο διαγωνισμό  προσφέροντας  οικονομική προσφορά για το σύνολο  των προς μίσθωση μηχανημάτων-οχημάτων ή μεμονωμένα για κάθε κατηγορία μηχανημάτων-οχημάτων που διαθέτει όπως περιγράφεται στον πίνακα προϋπολογισμού.

Διάρκεια  σύμβασης:  δώδεκα   (12)  μήνες  από την υπογραφή της .

Ο συνολικός προϋπολογισμός, ανέρχεται στο ποσό των 159.961,50 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 13% και θα χρηματοδοτηθεί  από  πιστώσεις του Δήμου , οικονομικού έτους 2015.

Η εγγύηση για την συμμετοχή στον διαγωνισμό ορίζεται στο 2% επί της προϋπολογισθείσης   δαπάνης χωρίς τον αναλογούντα ΦΠΑ ήτοι  2.601,00 €.

Για τα πλήρη τεύχη του διαγωνισµού θα παρέχεται ελεύθερη και πλήρης πρόσβαση στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ∆ήµου www.sidiki.gr

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλαμβάνουν το πλήρες κείμενο της διακήρυξης και των λοιπών συμβατικών τευχών από το δικτυακό τόπο του διαγωνισμού μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ.(Α/Α συστήματος 14786) όπου και υποβάλλονται τα σχετικά αιτήματα παροχής συμπληρωματικών πληροφοριών –διευκρινήσεων, μόνο από εγγεγραμμένους στο σύστημα οικονομικούς φορείς .

(ΜΕΛΕΤΗ), (ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ) (ΕΝΤΥΠΟ ΟΙΚ.ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ) (ΕΝΤΥΠΟ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ)