Αρχική Σελίδα Προκηρύξεις-Διαγωνισμοί Διαγωνισμοί Περίληψη δημοπρασίας για το έργο Λειτουργική Ενοποίηση υφιστάμενων πληροφοριακών συστημάτων και δεδομένων του Δήμου ΣΙΝΤΙΚΗΣ
message
  • DML_FILE_UNAVAILABLE

Ο Δήμαρχος του Δήμου Σιδηροκάστρου διακηρύττει ότι εκτίθεται σε ανοικτό διαγωνισμό με κριτήριο ανάθεσης τη χαμηλότερη τιμή η ανάδειξη αναδόχου της σύμβασης εκτέλεσης του έργου «Λειτουργική Ενοποίηση Υφισταμένων Πληροφοριακών Συστημάτων και Δεδομένων του Δήμου ΣΙΝΤΙΚΗΣ για την εφαρμογή του Προγράμματος ‘’Καλικράτης’’» που θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους όρους της αναλυτικής Προκήρυξης του έργου. Ο Προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε  105.100,00 ΕΥΡΩ με ΦΠΑ(23%).

Κατεβάστε από εδώ το αναλυτικό τεύχος της Διακήρυξης.

Ο Διαγωνισμός αφορά στην Ενοποίηση των υφιστάμενων εφαρμογών  των συνενωμένων Δήμων Σιδηροκάστρου, Κερκίνης, Πετριτσίου και των Κοινοτήτων Αγγίστρου, Αχλαδοχωρίου και Προμαχώνα καθώς και στην Προμήθεια υποστηρικτικού Εξοπλισμού και τυποποιημένου Λογισμικού προκειμένου ο νέος Καλλικρατικός Δήμος να μπορεί να ασκήσει αποτελεσματικά τις αρμοδιότητές του και να εξυπηρετήσει τους πολίτες από την 1-1-2011.

Η Δημοπρασία θα διεξαχθεί στις 04 / 10 / 2010, ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ με ώρα λήξης την 12.00 π.μ. στο Δημαρχείο του Δήμου Σιδηροκάστρου. Αν για οποιονδήποτε λόγο δε διεξαχθεί η δημοπρασία την προαναφερθείσα ημερομηνία, θα διενεργηθεί την αμέσως επόμενη εβδομάδα την ίδια ημέρα και ώρα.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα φυσικά και νομικά πρόσωπα καθώς και ενώσεις φυσικών ή/και νομικών προσώπων που είναι εγκατεστημένα σε κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου ή που έχουν υπογράψει τη Συμφωνία περί Δημοσίων Συμβάσεων του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου, εφόσον είναι εγγεγραμμένα στο οικείο Επιμελητήριο με επάγγελμα συναφές προς το αντικείμενο του διαγωνισμού και πληρούν τις λοιπές απαιτήσεις που προβλέπονται στην Αναλυτική Διακήρυξης του Διαγωνισμού. Η εγγύηση συμμετοχής (5%) στη δημοπρασία ορίζεται σε 5255 ΕΥΡΩ σε εγγυητική επιστολή αναγνωρισμένης Τράπεζας ή σε γραμμάτιο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων και πρέπει να απευθύνεται στον Δήμο Σιδηροκάστρου. Το έργο χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Διοικητική Μεταρρύθμιση», στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ, από το ΕΚΤ και από Εθνικούς Πόρους. Ο μέγιστος χρόνος υλοποίησης του Έργου ορίζεται σε εννέα (9) μήνες από την ημερομηνία υπογραφής της Σύμβασης.

Πληροφορίες: Γραφείο Προγραμματισμού και Ανάπτυξης του Δήμου τηλ. 2323350219 (Καραντζούλης Φίλιππος) έως και την Παρασκευή 24/9/2010.

Κατεβάστε από εδώ το αναλυτικό τεύχος της Διακήρυξης.

Τα έξοδα δημοσιεύσεων της περίληψης της διακήρυξης βαρύνουν τον ανάδοχο.

ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ 14 Σεπτεμβρίου 2010

ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ