Αρχική Σελίδα Προκηρύξεις-Διαγωνισμοί Διαγωνισμοί Διακήρυξη διαγωνισμού για την μεταφορά των μαθητών

Ο Δήμαρχος Σιντικής διακηρύττει ότι εκτίθεται σε ανοικτό δημόσιο μειοδοτικό διαγωνισμό, με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή σε ευρώ, με ποσοστό έκπτωσης επί της εκατό (%), η υπηρεσία μεταφοράς μαθητών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Σιντικής για το σχολικό έτος 2011-2012, σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 28/1980 και των ισχυουσών εγκυκλίων του ΥΠ. ΕΣ. Δ.Δ. & Α.

Ο ενδεικτικός προϋπολογισμός της παραπάνω υπηρεσίας για το σύνολο των δρομολογίων είναι (713.232,56) € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

Κατεβάστε την διακήρυξη με όλα τα σχετικά έγγραφα

Δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα Ευρωπαικής Ένωσης

Ο διαγωνισμός αναβλήθηκε με την 86/2011 απόφαση Οικον. Επιτροπής.

Οι προσφορές με όλα τα απαραίτητα στοιχεία θα σταλούν ή θα κατατεθούν στο Δήμο μέχρι την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα της διενέργειας διαγωνισμού, ή θα κατατεθούν αυτοπροσώπως ή μέσω νομίμως εξουσιοδοτημένου εκπροσώπου την ημέρα και ώρα διεξαγωγής του διαγωνισμού.

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν όλα τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα, ημεδαπά ή αλλοδαπά, Ενώσεις μεταφορέων που υποβάλλουν κοινή προσφορά και Συνεταιρισμοί με αντικείμενο δραστηριότητας τη μεταφορά προσώπων. Οι δικαιούχοι συμμετοχής στο διαγωνισμό πρέπει να ασκούν συναφή με την παροχή της παραπάνω υπηρεσίας δραστηριότητα και πρέπει να υποβάλλουν με την προσφορά τους, όλα τα δικαιολογητικά που προβλέπονται από την διακήρυξη του διαγωνισμού, σε σφραγισμένο φάκελο.

Οι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλλουν προσφορά για το σύνολο ή μέρος των δρομολογίων που περιγράφονται στην διακύρηξη. Η ανάθεση θα γίνει με το κριτήριο της χαμηλότερης προσφοράς ανά δρομολόγιο.

Η εγγύηση συμμετοχής ανέρχεται σε 3% της προϋπολογισθείσας αξίας για το σύνολο ή το μέρος των δρομολογίων που αφορά η προσφορά στη δημοπρασία σε εγγυητική επιστολή αναγνωρισμένης Τράπεζας ή σε γραμμάτιο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων και πρέπει να απευθύνεται στον Δήμο Σιντικής.

Πληροφορίες: Τμήμα Τεχνικών Υπηρεσιών τηλ. 2323350235 (Αθελόγου Κωνσταντίνος) έως και την 26-10-2011

Το αναλυτικό τεύχος της Διακήρυξης θα αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα του Δήμου (www.sidiki.gr).

Τα έξοδα δημοσιεύσεων της περίληψης της διακήρυξης βαρύνουν τον ανάδοχο.