Αρχική Σελίδα Προκηρύξεις-Διαγωνισμοί Διαγωνισμοί Διαγωνισμός για προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης για τις ανάγκες των σχολείων Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης
message
  • DML_FILE_UNAVAILABLE
  • DML_FILE_UNAVAILABLE

O Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Σιντικής διακηρύσσει Πρόχειρο Διαγωνισμό με γραπτές προσφορές για την προμήθεια καυσίμων (πετρέλαιο θέρμανσης) για τις ανάγκες των σχολικών μονάδων, με κριτήριο κατακύρωσης το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης σε ακέραιες μονάδες στη μέση τιμή λιανικής πώλησης, όπως αυτές προσδιορίζονται από την Δ/νση Εμπορίου της Π.Ε. Σερρών, προϋπολογισμού με το ΦΠΑ 30.000,00 €.
Ο διαγωνισμός θα γίνει στο Κατάστημα του Δήμου Σιντικής από επιτροπή διαγωνισμού την 25 του μήνα Νοεμβρίου έτους 2011 ημέρα Παρασκευή και ώρα 09.00π.μ (Λήξη Αποδοχής Προσφορών 10.00μ.μ)

Η εγγύηση συμμετοχής στο διαγωνισμό, θα είναι 5% επί του Προϋπολογισμού και ορίζεται στο ποσό των 1.500,00 € , κατατεθειμένη με γραμμάτιο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων ή εγγυητική επιστολή αναγνωρισμένης Τράπεζας ή του ΤΣΜΕΔΕ.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση της διακήρυξης τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο γραφεία του Δήμου Σιντικής στο Σιδηρόκαστρο. Πληροφορίες : κ. Ιωάννης Χατζόπουλος (τηλ. 2323350244).