Αρχική Σελίδα Προκηρύξεις-Διαγωνισμοί Διαγωνισμοί Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για απευθείας ανάθεση φύλαξης της ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ
message
  • DML_FILE_UNAVAILABLE

Ο Δήμος Σιντικής ανακοινώνει ότι θα προβεί σε απευθείας ανάθεση εκτέλεσης υπηρεσιών / εργασιών για τη φύλαξη της ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ. Ο προϋπολογισμός για την εκτέλεση των παραπάνω εργασιών ανέρχεται μέχρι του ποσού των 9.987,60 Ευρώ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. και λοιπών κρατήσεων.
Όλες οι εργασίες θα γίνονται με τη διαρκή εποπτεία των υπηρεσιών του Δήμου και σύμφωνα με τις επί τόπου υποδείξεις. Ο απαιτούμενος χρόνος για την ολοκλήρωση της ανωτέρω εργασίας ορίζεται άμεσα από την απόφαση ανάθεσης και μέχρι τις 31/12/2012. Καλούνται να υποβάλλουν οικονομικές και τεχνικές προσφορές εταιρείες  αναλόγου ειδίκευσης με το αντικείμενο της ανάθεσης.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν, από την ημερομηνία δημοσίευσης της παρούσας και έως 06/02/2012 και ώρα λήξης 13:00 μ.μ. να υποβάλουν τις οικονομικές και τεχνικές προσφορές στο πρωτόκολλο του δήμου και να ενημερώνονται σχετικά από τον προϊστάμενο της Μαθητικής Εστίας κ. Αναστάσιο Βασιλειάδη τηλ. 2323022279.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος, Μελέτη