Αρχική Σελίδα Προκηρύξεις-Διαγωνισμοί Διαγωνισμοί Ανοιχτός διαγωνισμός για το έργο "ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΣΤΟ ΚΑΠΝΟΦΥΤΟ"

Ο Δήμος Σιντικής Νομού Σερρών προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΣΤΟ ΚΑΠΝΟΦΥΤΟ, με προϋπολογισμό 55.000,00 Ευρώ (με αναθεώρηση και Φ.Π.Α. 23%). Το έργο συντίθεται από τις ακόλουθες κατηγορίες εργασιών: α) κατηγορία ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ β) κατηγορία ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν μέχρι τις 3 Μαΐου 2012, τα συμβατικά τεύχη του διαγωνισμού (Διακήρυξη, Συγγραφή Υποχρεώσεων κ.λ.π), από: την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Σιντικής, οδός Ελ. Βενιζέλου 34, αρμόδιος υπάλληλος κ. Ιωάννης Χατζόπουλος, τηλ. 2323350244. Η διακήρυξη του έργου έχει συνταχθεί κατά το εγκεκριμένο από τον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ υπόδειγμα τύπου Β.

 

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 8 Μαΐου 2012, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ. και το σύστημα υποβολής προσφορών είναι με το ενιαίο ποσοστό έκπτωσης του άρθρου 5 του Ν. 3669/08 (ΚΔΕ). Αν για οποιονδήποτε λόγω δεν διεξαχθεί η δημοπρασία την προαναφερθείσα ημερομηνία, θα διενεργηθεί σε νέα ημερομηνία, που θα καθορίσει με πράξη της η Προϊσταμένη Αρχή και η οποία θα γνωστοποιηθεί με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Δήμου www.sidiki.gr

Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν: Μεμονωμένες εργοληπτικές επιχειρήσεις εγγεγραμμένες στο Μητρώο Εργοληπτικών Επιχειρήσεων (Μ.Ε.ΕΠ.) που τηρείται στη Γ.Γ.Δ.Ε. του Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε., εφόσον ανήκουν στην Α1 και άνω τάξη για έργα κατηγορίας ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ και Α1 και άνω για έργα ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ με τους περιορισμούς που ισχύουν καθώς και κοινοπραξίες εργοληπτικών επιχειρήσεων εγγεγραμμένων στην τάξη Α1 του ΜΕΕΠ για έργα κατηγορίας ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ  και Α1 για έργα ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ , με τις προϋποθέσεις της παρ. 42 του άρθρου 16 του Ν. 1418/84, όπως ισχύει (αναβάθμιση ορίου λόγω κοινοπραξίας).

Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό απαιτείται η κατάθεση εγγυητικής επιστολής ύψους 888,86 ΕΥΡΩ και ισχύ τουλάχιστον 210 ημερών, μετά την ημέρα διεξαγωγής του διαγωνισμού. Ο χρόνος ισχύος των προσφορών είναι 180 ημέρες. Το έργο χρηματοδοτείται από Σ.Α.Τ.Α. Προκαταβολή δε θα χορηγηθεί. Το αποτέλεσμα της δημοπρασίας θα εγκριθεί από την οικονομική επιτροπή του Δήμου Σιντικής.