Αρχική Σελίδα Προκηρύξεις-Διαγωνισμοί Διαγωνισμοί Υπηρεσίες τεχνικής βοήθειας για την ωρίμανση πράξεων του Δήμου Σιντικής

Ο Δήμος Σιντικής, στο πλαίσιο της υλοποίησης της πράξης «ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΙΜΑΝΣΗ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΙΝΤΙΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ» με κωδικό MIS 380268 , σε συνέχεια της με αρ. πρωτ.4579/23.12.2011 Πρόσκλησης της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης ή Ενδιάμεσου Φορέα Διαχείρισης του Ε.Π. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ 2007-2013 για την υποβολή προτάσεων στο πλαίσιο του Άξονα Προτεραιότητας 10.1 «Τεχνική Στήριξη Εφαρμογής ΠΚΜ-ΠΔΜ», του Ε.Π. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ 2007-2013, το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.,  προτίθεται να προβεί στην ανάθεση παροχής υπηρεσιών για την σύνταξη μελετών i)  Αρχιτεκτονική Μελέτη Κτιριακών Έργων, ii) Ειδική Αρχιτεκτονική μελέτη (Διαμόρφωση εσωτερ. & εξωτερ. Χώρων) , iii) Στατική Μελέτη , iv) Μελέτη Μηχανολογική – Ηλεκτρολογική – Ηλεκτρονική , v) Μελέτη Τοπογραφική , vi) Εδαφολογική Μελέτη και Έρευνα , vii) Ενεργειακής απόδοσης.

 

Το φυσικό αντικείμενο της πράξης αφορά στην τεχνική υποστήριξη του Δήμου Σιντικής για ενέργειες που απαιτούν εξειδικευμένη τεχνογνωσία σε ειδικά θέματα που δεν μπορούν να καλυφθούν από το υφιστάμενο προσωπικό του Δήμου.

 

Ο δήμος Σιντικής στα πλαίσια του προγράμματος προβλέπεται να ωριμάσει μελέτη με τίτλο «Ανάπτυξη – Βελτίωση υποδομών στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση». Ειδικότερα προτείνεται ολοκλήρωση της μελέτης για τη δημιουργία νέων κτιριακών μονάδων στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση , με προτεινόμενες δράσεις την κατασκευή Δημοτικού Σχολείου Ροδόπολης Σιντικής. Μέσω της ενέργειας θα ολοκληρωθούν στο σύνολο τους οι μελέτες και οι σχετικές αδειοδοτήσεις που απαιτούνται.

Με τις εν λόγω υπηρεσίες και την εν συνεχεία υποστήριξη στην υλοποίηση των ενεργειών και ολοκλήρωση των έργων εξασφαλίζεται σε μεγάλο βαθμό η βελτίωση της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση , καθώς και η συνολική αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στον Δήμο Σιντικής.

Η πράξη θα υλοποιηθεί με ένα Υποέργο . Ο τρόπος υλοποίησης αφορά διαδικασίες που ακολουθεί ήδη ο Δήμος βασιζόμενος στο ισχύον θεσμικό πλαίσιο αναθέσεων υπηρεσιών  για την υποστήριξη της ωρίμανσης των Έργων.  Η υλοποίηση της πράξης ως ένα υποέργο θα συμβάλει στον καλύτερο συντονισμό των επιμέρους υπηρεσιών συμβούλου με αναλυτικές επιμέρους υπηρεσίες (παραδοτέα) και ανθρωπομήνες και την αποφυγή χρονοβόρων διαδικασιών και καθυστερήσεων.

Ο Δήμος έχει ήδη προβλέψει επιμέρους μελέτες εκτίμησης , στατικές μελέτες και λοιπές υπηρεσίες επικαιροποίησης. Το αίτημα χρηματοδότησης αφορά συμπληρωματικές , συγκεκριμένες και στοχευμένες ενέργειες για την ωρίμανση , προετοιμασία , υλοποίηση και εμπρόθεσμη – πλήρη ικανοποίηση των υποχρεώσεων του Δήμου Σιντικής ως δικαιούχου του ΕΣΠΑ , αλλά και την προετοιμασία και υποβολή νέων Αιτημάτων Χρηματοδότησης , ανάλογα με τις απαιτήσεις των Προσκλήσεων που θα δημοσιευτούν.

Ο Δήμος Σιντικής καλεί τους ενδιαφερόμενους, να υποβάλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος , συνοδευόμενη από τα νόμιμα δικαιολογητικά. Η αμοιβή του αναδόχου θα καταβάλλεται τμηματικά με την έκδοση απόδειξης παροχής υπηρεσιών προς τον Δήμο Σιντικής .

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων ορίζεται η  Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 10:00 .

Η υποβολή των αιτήσεων μπορεί να γίνει και ταχυδρομικά στην διεύθυνση : Δήμος Σιντικής   , Τμήμα Τεχνικών Υπηρεσιών , Ελ. Βενιζέλου 34 Τ.Κ. : 62300, Σιδηρόκαστρο Σερρών, υπόψη κ. Χατζόπουλου Ιωάννη  ή ηλεκτρονικά στην διεύθυνση : CLOAKING .

 Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο  23233 50244  (Fax : 23233 50250)