Αρχική Σελίδα Προκηρύξεις-Διαγωνισμοί Διαγωνισμοί Προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης για τις ανάγκες των σχολικών μονάδων Β'θμιας Εκπαίδευσης

O Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Σιντικής διακηρύσσει Δημόσιο Ανοικτό Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την προμήθεια καυσίμων (πετρέλαιο θέρμανσης) για τις ανάγκες των σχολικών μονάδων, με κριτήριο κατακύρωσης το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης σε ακέραιες μονάδες στη μέση τιμή λιανικής πώλησης, όπως αυτές προσδιορίζονται από την Δ/νση Εμπορίου της Π.Ε. Σερρών, προϋπολογισμού 99.000,00 € χωρίς το ΦΠΑ για το έτος 2013.

 

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να συμμετέχει στο διαγωνισμό υποβάλλοντας προσφορά είτε ανά σχολική μονάδα ως  ενότητα παράδοσης καυσίμων είτε για όλες τις σχολικές μονάδες λόγω του ότι οι αποστάσεις μεταξύ των σχολικών μονάδων είναι τέτοιες που κάνουν απαγορευτική την προμήθεια καυσίμων μόνο από ένα πρατήριο.

 

Ο διαγωνισμός θα γίνει στο Κατάστημα του Δήμου Σιντικής από επιτροπή διαγωνισμού στις 10 του μήνα Δεκεμβρίου έτους 2012 ημέρα Δευτέρα  και ώρα 9.00π.μ (Λήξη Αποδοχής Προσφορών 10.00π.μ)

Αν για οποιονδήποτε σοβαρό λόγο δε διεξαχθεί η δημοπρασία στις 10-12-2012, τότε θα διενεργηθεί στις 12-12-2012, ημέρα  Τετάρτη και ώρα 9:00 π.μ. στην έδρα του φορέα. (Λήξη Αποδοχής Προσφορών 10.00π.μ.)

Η εγγύηση συμμετοχής στο διαγωνισμό, θα είναι 5% επί του Προϋπολογισμού, κατατεθειμένη με γραμμάτιο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων ή εγγυητική επιστολή αναγνωρισμένης Τράπεζας ή του ΤΣΜΕΔΕ.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση της διακήρυξης τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα γραφεία  του Δήμου Σιντικής στο Σιδηρόκαστρο. (Τηλ.2323350223)