Αρχική Σελίδα Προκηρύξεις-Διαγωνισμοί Διαγωνισμοί Διαγωνισμός για την παροχή υπηρεσιών αποκομιδής & μεταφοράς απορριμμάτων

Ο Δήμος Σιντικής  διακηρύττει ότι εκτίθεται σε ανοικτό διεθνή δημόσιο μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την ανάδειξη αναδόχου σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις για την ανάθεση των υπηρεσιών με τίτλο : ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΣΙΝΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2013 προϋπολογισμού 559.350,00 € με το ΦΠΑ για διάρκεια 11 μηνών.

 Δικαιούμενοι να εκδηλώσουν ενδιαφέρον είναι: όλα τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα, συνεταιρισμοί, ενώσεις, κοινοπραξίες που υποβάλλουν κοινή προσφορά, που ασκούν το ιδιαίτερο επάγγελμα (διαχείριση απορριμμάτων) και διαθέτουν των απαιτούμενο εξοπλισμό, την τεχνογνωσία και τη σχετική εμπειρία για την εκτέλεση της εργασίας.

 Η εγγύηση συμμετοχής ορίζεται σε 2% του προϋπολογισμού της δαπάνης άνευ ΦΠΑ. δηλαδή 9.900,00€ και θα απευθύνεται στο Δήμο Σιντικής.

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί την  15 /04 /2013 ημέρα Δευτέρα, ώρα έναρξης 10:00 π.μ. και ώρα λήξης 11:00 π.μ. στο Δημαρχείο Σιντικής , στο Σιδηρόκαστρο Σερρών.

Αντίγραφο της Διακήρυξης ,της μελέτης και της οικονομικής προσφοράς χορηγείται ή αποστέλλεται στους ενδιαφερόμενους ύστερα από αίτηση που υποβάλλεται μέχρι έξι (6) ημέρες πριν από την ημερομηνία διεξαγωγής του διαγωνισμού (μέχρι και 08.04.2013).

Κατέβαστε ολόκληρη την διακύρηξη