Αρχική Σελίδα Προκηρύξεις-Διαγωνισμοί Διαγωνισμοί Διαγωνισμός για την παροχή υπηρεσιών αποκομιδής και μεταφοράς απορριμάτων
message
  • DML_FILE_UNAVAILABLE

Ο Δήμος Σιντικής  διακηρύττει ότι εκτίθεται σε δημόσιο μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την ανάδειξη αναδόχου σύμφωνα με τις διατάξεις του ΠΔ 28/80 της υπηρεσίας  και του ΠΔ 60/2007 ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΣΙΝΤΙΚΗΣ  προϋπολογισμού 559.350,00 € με το ΦΠΑ 13%.

  Δικαιούμενοι να εκδηλώσουν ενδιαφέρον είναι: όλα τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα, συνεταιρισμοί, ενώσεις, κοινοπραξίες που υποβάλλουν κοινή προσφορά, που ασκούν το ιδιαίτερο επάγγελμα (διαχείριση απορριμμάτων) και διαθέτουν των απαιτούμενο εξοπλισμό, την τεχνογνωσία και τη σχετική εμπειρία για την εκτέλεση της εργασίας.

  Η εγγύηση συμμετοχής ορίζεται σε 2% του προϋπολογισμού της δαπάνης άνευ ΦΠΑ. δηλαδή 9.900€ και θα απευθύνεται στο Δήμο Σιντικής .

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί την 15/07/2013 ημέρα Δευτέρα, ώρα έναρξης 10:00 π.μ. και ώρα λήξης 11:00π.μ. στο Δημαρχείο Σιντικής , στο Σιδηρόκαστρο Σερρών.