Αρχική Σελίδα Προκηρύξεις-Διαγωνισμοί Διαγωνισμοί Παροχή υπηρεσιών για την παραγωγή και αναμετάδοση τηλεοπτικού διαφημιστικού μηνύματος
User Rating: / 0
PoorBest 

Ο Δήμος Σιντικής, ως εταίρος της Αναπτυξιακής Σύμπραξης(ΑΣ) ‘ΣΕΡΡΑΙΚΗ ΓΗ’’ ανακοινώνει ότι θα προβεί στην ανάθεση υπηρεσιών  παραγωγής και αναμετάδοσης ενός τηλεοπτικού μηνύματος για τις ανάγκες υλοποίησης της πράξης (Παρέμβαση για την απασχόληση στο Ν. Σερρών) συνολικού προϋπολογισμού 7.000,00€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%). Η πράξη είναι ενταγμένη στο επιχειρησιακό πρόγραμμα ‘’Ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού 2007-2013’’ του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, σύμφωνα με την αριθμ. πρωτ: 7955/09-10-2012 απόφαση του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, με δικαιούχο την Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Σερραϊκή Γή».

Η παροχή υπηρεσιών θα αφορά την παραγωγή και αναμετάδοση ενός τηλεοπτικού διαφημιστικού μηνύματος. Το διαφημιστικό μήνυμα αυτό θα ενημερώνει για τους στόχους και τις δράσεις του προγράμματος και θα έχει  διάρκεια 30 δευτερόλεπτα, θα προβάλλεται 2 φορές την ημέρα σε ζώνη υψηλής ακροαματικότητας σε τέσσερα (4) τοπικά τηλεοπτικά μέσα του νομού. Η συνολική διάρκεια προβολής θα είναι 2 μήνες. Ο πρώτος μήνας προβολής θα είναι με την έναρξη του προγράμματος και ο δεύτερος κατά τη διάρκεια υλοποίησής του.

Ο Δήμος Σιντικής καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν σχετικές προσφορές από σήμερα έως την Παρασκευή 31 Μαΐου 2013 στο γραφείο προμηθειών του Δήμου Σιντικής, το οποίο στεγάζεται στον 1ο όροφο του Διοικητηρίου Σιδηροκάστρου.

Αναλυτικότερα διαβάστε: Πρόσκληση ενδιαφέροντος, Τεχνικές προδιαγραφές