Αρχική Σελίδα Προκηρύξεις-Διαγωνισμοί Διαγωνισμοί ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΣΘΩΣΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΙΝΤΙΚΗ

Ο Αντιδήμαρχος Σιντικής προκηρύσσει ηλεκτρονικό ανοικτό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή, για την ανάδειξη αναδόχου για την: < ΜΙΣΘΩΣΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΙΝΤΙΚΗΣ >.Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.prοmitheus.gov.gr.

Ημερομηνία έναρξης υποβολής προσφορών: 19/10/2015.Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών: 08/11/2015 και ώρα: 15:00 μ.μ.

Δικαιούμενοι να εκδηλώσουν ενδιαφέρον   είναι : 1) όλα τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα που είναι μέλη εμπορικού η βιομηχανικού ή βιοτεχνικού επιμελητηρίου και ασκούν συναφές επάγγελμα στην Ελλάδα ή στην αλλοδαπή. 2)συνεταιρισμοί, ενώσεις , κοινοπραξίες εφόσον πληρούν τους όρους που καθορίζονται στο άρθρο 8 της ΥΑ 11389/93.Το αντικείμενο εργασίας του Αναδόχου, αφορά μίσθωση μηχανημάτων έργου.Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να συμμετέχει στο διαγωνισμό προσφέροντας οικονομική προσφορά για το σύνολο των προς μίσθωση μηχανημάτων-οχημάτων ή μεμονωμένα για κάθε κατηγορία μηχανημάτων-οχημάτων που διαθέτει όπως περιγράφεται στον πίνακα προϋπολογισμού.Διάρκεια σύμβασης: δώδεκα   (12) μήνες από την υπογραφή της .

Ο συνολικός προϋπολογισμός, ανέρχεται στο ποσό των 159.961,50 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 23% και θα χρηματοδοτηθεί από πιστώσεις του Δήμου , οικονομικού έτους 2015.

Η εγγύηση για την συμμετοχή στον διαγωνισμό ορίζεται στο 2% επί της προϋπολογισθείσης δαπάνης χωρίς τον αναλογούντα ΦΠΑ ήτοι 2.601,00 €.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλαμβάνουν το πλήρες κείμενο της διακήρυξης και των λοιπών συμβατικών τευχών από το δικτυακό τόπο του διαγωνισμού μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ.(Α/Α συστήματος 17352) όπου και υποβάλλονται τα σχετικά αιτήματα παροχής συμπληρωματικών πληροφοριών –διευκρινήσεων, μόνο από εγγεγραμμένους στο σύστημα οικονομικούς φορείς

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από το γραφείο προμηθειών του Δήμου Σιντικής κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (τηλέφωνο:2323350264, fax: 2323350260).

μελέτη (διακήρυξη)