Αρχική Σελίδα Προκηρύξεις-Διαγωνισμοί Διαγωνισμοί ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

 Ο Αντιδήμαρχος Σιντικής προκηρύσσει ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΙΝΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ ''ΠΡΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗ"», συνολικού προϋπολογισμού 152.743,19€ πλέον ΦΠΑ με κριτήριο κατακύρωσης ανά περίπτωση τη χαμηλότερη τιμή.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του συστήματος.

Το πλήρες σώμα της διακήρυξης του διαγωνισμού, θα αναρτηθεί σε ηλεκτρονική μορφή (.pdf), στη διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr του ΕΣΗΔΗΣ. Επίσης θα παρέχεται ελεύθερη, άμεση και πλήρης πρόσβαση στη μελέτη και τα λοιπά τεύχη του παρόντος διαγωνισμού στην ιστοσελίδα του Δήμου Σιντικής www.sidiki.gr .

 Ημερομηνία έναρξης υποβολής προσφορών στο σύστημα ορίζεται η 22/02/2016,

Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών στη Διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr του συστήματος ΕΣΗΔΗΣ ορίζεται η 15/03/2016, ημέρα Τρίτη   και ώρα 15:00 μμ. (α/α συστήματος 21107) Μετά την παρέλευση της καταληκτικής ημερομηνίας και ώρας δεν υπάρχει η δυνατότητα υποβολής προσφοράς στο Σύστημα. Ο χρόνος υποβολής της προσφοράς και οποιαδήποτε ηλεκτρονική επικοινωνία μέσω του συστήματος, βεβαιώνεται αυτόματα από το σύστημα με υπηρεσίες χρονοσήμανσης, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 6 της ΥΑ Π1/2390/16-10-2013 «Τεχνικές λεπτομέρειες και διαδικασίες λειτουργίας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.)».

 Η εγγύηση συμμετοχής θα απευθύνεται στο Δήμο Σιντικής ορίζεται σε ποσοστό 1% του   προϋπολογισμού των ομάδων (προ ΦΠΑ) για τα οποία θα κατατεθεί προσφορά.

 Στο διαγωνισμό μπορούν να υποβληθούν προσφορές για μία ή περισσότερες ομάδες τροφίμων. Οι προσφορές, επί ποινή αποκλεισμού, θα περιλαμβάνουν το σύνολο των προς προμήθεια ειδών κάθε ομάδας (1 – 16) του ενδεικτικού προϋπολογισμού

 Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από το γραφείο προμηθειών του Δήμου Σιντικής κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (τηλέφωνο:2323350264, fax: 2323350260).

(ΜΕΛΕΤΗ) (ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ)