Αρχική Σελίδα Κοινωνικά

Χάρισε ένα σπίτι και φροντίδα σε ένα άστεγο ζώο και κέρδισε έναν πιστό φίλο αλλάζοντάς του τη ζωή!

Η διαδικασία της υιοθεσίας είναι πολύ απλή και σύντομη. Καθένα από τα ζώα συντροφιάς προς υιοθεσία είναι απολύτως υγιές, αποπαρασιτωμένο, εμβολιασμένο και στειρωμένο. Και παραδίδεται στον νέο ιδιοκτήτη με συμβόλαιο υιοθεσίας, ηλεκτρονική ταυτότητα και βιβλιάριο υγείας.

Οι υποψήφιοι ανάδοχοι ιδιοκτήτες μπορούν να επιλέξουν τον τετράποδο φίλο που επιθυμούν από τη λίστα υιοθεσίας του Δήμου Σιντικής.

Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να απευθυνθείτε στον Δήμο Σιντικής ή να επικοινωνήσετε στο τηλ. 2323350200

Δείτε παρακάτω τη λίστα υιοθεσίας

Read more...

Με τη νέα ρύθμιση (Ν.4321/2015) παρέχεται προς τους ασφαλισμένους η δυνατότητα να ρυθμίσουν τις καθυστερούμενες μέχρι 31-12-2014 ασφαλιστικές εισφορές τους, σε 100 (κατά ανώτατο όριο) ισόποσες μηνιαίες δόσεις.Οι ασφαλισμένοι που οφείλουν καθυστερούμενες εισφορές μπορούν να υπαχθούν στη ρύθμιση, με ηλεκτρονική αίτηση που θα υποβάλουν έως και 30-4-2015.

Στη ρύθμιση δύνανται να υπαχθούν, μετά από αίτησή τους και οι οφειλέτες εκείνοι που έχουν υπαχθεί σε υφιστάμενες ρυθμίσεις που είναι ενεργές (Νέα Αρχή και Πάγια Ρύθμιση). Η δυνατότητα αυτή, παρέχεται με την προϋπόθεση ότι καταβάλλονται χωρίς διακοπή οι τρέχουσες ασφαλιστικές εισφορές.

Για οφειλή έως 5.000,00 € δεν επιβάλλεται επιτόκιο (προσαύξηση). Η οφειλή άνω των 5.000,00 € επιβαρύνεται εφεξής (από το μήνα υπαγωγής στη ρύθμιση) με μηνιαίο επιτόκιο 0,25%. Ανεξάρτητα από το ύψος της οφειλής, το ελάχιστο ποσό δόσης είναι 50,00 €.

Όπως αναφέρθηκε, η υποβολή της αίτησης γίνεται ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας του ΟΓΑ (www.oga.gr) και της ειδικής εφαρμογής με τίτλο «Υποβολή Αίτησης Νέας Ρύθμισης Ν.4321/2015». Κατά τη διάρκεια της ρύθμισης -και εφόσον τηρούνται οι όροι αυτής- χορηγείται πιστοποιητικό οφειλής διάρκειας ενός μήνα. το οποίο επέχει θέση αποδεικτικού ασφαλιστικής ενημερότητας.

Επίσης, οι οφειλέτες δικαιούνται χορήγησης/ανανέωσης βιβλιαρίου υγείας, με διάρκεια ισχύος ενός τριμήνου.

Προς  Δ.Ο.Υ. Σιδηροκάστρου

Αγαπητοί μας,

Σας ευχαριστούμε πολύ για την δωρεά σας,(στερεοφωνικό μηχάνημα), ιδιαίτερα  όμως σας ευχαριστούμε, για την υποστήριξη σας στην προσπάθεια της ΑΝΑΣΑ και των εθελοντών της. Σας ευχόμαστε τα καλύτερα για σας και τις οικογένειές σας.

                                                                       Με εκτίμηση

                                                                            το Δ.Σ.

                                                                           της ΑΝΑΣΑ

Προς Gabriel Magic

Αγαπητέ μας,

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς που σε μία τόσο δύσκολη στιγμή επιλέξατε να στηρίξετε την προσπάθειά μας, δώσατε μεγάλη χαρά στα παιδιά μας και τους γονείς τους, δώσατε κουράγιο στους εθελοντές μας. Η κάθε προσφορά, είναι για εμάς ένας μικρός θησαυρός, που αξιοποιούμε με υπευθυνότητα και σεβασμό. Χάρη σε εσάς τους συμπαραστάτες μας, υπάρχουμε, εδώ και τρία χρόνια και λειτουργούμε ανελλιπώς το πρόγραμμά μας. Παιδιά με προβλήματα υγείας, τα δικά μας παιδιά, καθημερινά φιλοξενούνται για αρκετές ώρες από εθελοντές/τριες. Όλα αυτά τα χρόνια ενώσαμε τις δυνάμεις μας και μαζί τα καταφέραμε! Σήμερα, που οι κοινωνικοοικονομικές συνθήκες στη χώρα μας είναι πιο δύσκολες παρά ποτέ και που τα προβλήματα ολοένα και αυξάνονται, ευχόμαστε ότι θα συνεχίσετε να στηρίζετε την κοινή μας προσπάθεια! Μόνο μαζί μπορούμε να συνεχίσουμε!

Γιατί η «ΑΝΑΣΑ» δεν έχει μεγάλους ευεργέτες, οι ευεργέτες του είστε εσείς! Σας ευχαριστούμε!

Με εκτίμηση Η Υπεύθυνη Γκάκου Ζωγραφιά

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

 Προς τους/τις  μαθητές/τριες, του Γυμνασίου Σιδηροκάστρου, το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, την εκπαιδευτικό κ.Ελένη Ταρτσόγλου, τις εκπροσώπους του Συλλόγου Ξανθοπούλου Μαρία και Χίντζιου Ελένη.

Με μεγάλη χαρά δεχθήκαμε από εσάς κίνηση αλληλεγγύης, χρηματική προσφορά, δωρεά 500€ για την ενίσχυση του έργου μας.

Με την προσφορά σας αυτή, όχι μόνο μας συγκινείτε, με την ευαισθησία που δείχνετε σε ζητήματα κοινωνικής υποστήριξης και ειδικά προς το παιδί, αλλά μας βοηθάτε πάρα πολύ. Η προσφορά σας αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία για μας, γιατί προέρχεται από παιδιά σε παιδιά.

Τα παιδιά της «ΑΝΑΣΑ», όπως ξέρετε  χρήζουν ιδιαίτερης φροντίδας και συμπαράστασης.

Είμαστε σε μια συνεχή προσπάθεια βελτίωσης των συνθηκών διαβίωσης των παιδιών στο χώρο του οικοτροφείου της Ι.Μ. Σιδηροκάστρου και σε αυτό συμβάλλατε θετικά.

Παρακαλώ δεχθείτε ένα μεγάλο θερμό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από όλους εμάς εδώ στην «ΑΝΑΣΑ» προς όλους σας, παιδαγωγούς, γονείς και παιδιά για τα ευγενικά σας συναισθήματα και τον ανθρωπισμό σας προς το παιδί. Να γνωρίζετε πως κάνετε το φορτίο μας ελαφρύτερο και τα παιδιά μας πιο χαρούμενα, διότι βοηθάτε να μην τους λείπουν πολλά.

Καθώς η «ΑΝΑΣΑ» βρίσκεται σε μια συνεχή ανάγκη πόρων, ελπίζουμε να συνεχίσουμε να έχουμε την συμπαράστασή σας.

Ο Θεός να έχει καλά εσάς και τις οικογένειές σας.

Με εκτίμηση

Για το Δ. Σ. της ΑΝΑΣΑ

Γκάκου Ζωγραφιά

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Banner
Banner
Banner
Τρίτη
19
Μαρτίου
Ανατ.: 06.36
Δύση: 18.37
Σελήνη
9 ημερών
Χρυσάνθου και Δαρείας μαρτύρων
1205
Ολόκληρη η βορειοδυτική Μικρά Ασία περιέρχεται στους Λατίνους.
1770
Απόσυρση των ρωσικών δυνάμεων από την πολιορκία της Κορώνης.
1914
Οι Αλβανοί πνίγουν στο αίμα εξέγερση των Ελλήνων της Κορυτσάς.
1919
Αποφασίζεται και επιτυγχάνεται η εκκένωση της Οδησσού και η σύμπτυξη προς Βεσσαραβία.
1941
Ισχυρή ιταλική επίθεση στο μέτωπο Τρεμπεσίνας αποκρούεται με βαρύτατες απώλειες για τους Ιταλούς.
1959
Η Ελληνική Βουλή ανακηρύσσει ομοφώνως "άξιον της Πατρίδος" τον αρχηγό της ΕΟΚΑ Γεώργιο Γρίβα (Διγενή).

γη ανδρών επιφανών

Πέτρος Μώραλης (1936-1992) υπουργός
Σπούδασε φιλολογία και χρημάτισε υφυπουργός Παιδείας στη 2η κυβέρνηση του Α. Παπανδρέου. Διετέλεσε και γ.γ. του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας το 1990.